Rock The Boat 2019 (Part 2) i bilder, og noen ord

I helga var det musikalsk sjøslag i form av nok en utgave av Rock The Boat, og med det var det duka for noen riktig gode opptredener på Stena Saga. Samtidig var det selvfølgelig mye fest og moro for et publikum som kombinerte begersvinging med blant annet konserter og quiz på to separate turer.

Rock The Boat kunne denne gangen by på akkurat passe antall band, og dermed var man mindre ødelagt enn da man gikk av skuta etter to døgn i januar. Sånn sett har arrangørene funnet den rette formelen nå, og når alle bandene også klarer å levere gode konserter må jo dette bli hyggelig.

Det var da også to særdeles trivelige døgn om bord på båten, og det hele ble innleda av Rock The Boats hustrubadurer, Mike & Tommy, som målte passasjerenes rockekunnskaper med sin form for quiz. Duoen kunne også by på nachspiel i form av livekaraoke i puben, og de avslutta den første turen med en time med akustiske klassikere i nattklubben. Dette er gutter som kan sine saker, og som med det skaper stemning. Quiz og karaoke ble så gjentatt på neste seilas.

På fredag kunne vi videre glede oss over melodiøs rock fra Dare og Hardline, før det var tribute-tid i form av Europe-hyllesten Rock The Night, mens de unge rockerne i Wildnite røska liv i et småslitent publikum på returen lørdag. Også svenskene i Degreed sto på programmet, før Mike & Tommy altså satte punktum for den første turen.

På lørdag ble quizen fulgt av Mike Tramp og Jorn i nattklubben, mens det var Anthem som sto for hyllesten når de plukka eviggrønne perler fra det meste av Ronnie James Dios karriere. På søndagens retur var det igjen tid for svensk musikk da Darkwater var første band ut, før den tidligere Accept-vokalisten David Reece avslutta Rock The Boat med sitt Reece.

Alt i alt var det ingenting å utsette på disse dagene, og til våren er det klart for to nye seilaser da Rock The Boat returnerer med avgang fredag 20. og lørdag 21. mars. Foreløpig bekrefta band for disse turene er Inglorious, Treat og BulletBoys.

For full rapport fra Rock The Boat, sjekk ut Scream Magazines desembernummer.

Jan Dahle

Darren Wharton, Dare.
Nigel Clutterbuck og Darren Wharton, Dare.
Vinny Burns, Dare.
Darren Wharton, Dare.
Johnny Gioeli, Hardline.
Alessandro Del Vecchio og Mario Percudani, Hardline.
Anna Portalupi, Hardline.
Johnny Gioeli, Hardline.
Mario Percudani, Hardline.
Alessandro Del Vecchio, Hardline.
Roy Karlsen, Rock The Night.
Ole Aleksander Wagenius, Rock The Night.
Kenneth Skogheim, Rock The Night.
Anette Skogheim, Rock The Night.
Mike & Tommy.
Sigurd Søbye, Wildnite.
Karl Fredrik Knutsmoen, Wildnite.
Michael Bjerkan, Wildnite.
Marius Tangen, Wildnite.
Sigurd Søbye, Wildnite.
Michael Bjerkan, Wildnite.
Micke Jansson, Degreed.
Daniel Johansson, Degreed.
Robin Ericsson, Degreed.
Mike & Tommy.
Mike Tramp, Mike Tramp & Band Of Brothers.
Mike Tramp & Band Of Brothers.
Mike Tramp, Mike Tramp & Band Of Brothers.
Henrik Berger, Mike Tramp & Band Of Brothers.
Mike Tramp, Mike Tramp & Band Of Brothers.
Mike Tramp, Mike Tramp & Band Of Brothers.
Jørn Lande, Jorn.
Jørn Viggo Lofstad, Jorn.
Sid Ringsby og Jørn Lande, Jorn.
Jørn Lande og Jørn Viggo Lofstad, Jorn.
Jørn Lande, Jorn.
Gerry Lister, Anthem.
Jan Erik Brøste, Anthem.
John Reiersen, Anthem.
Henrik Båth, Darkwater.
Magnus Holmberg, Darkwater.
Markus Sigfridsson, Darkwater.
Simon Andersson, Darkwater.
David Reece, Reece.
Andy Susemihl, Reece.
Malte Frederik Burkert, Reece.
David Reece, Reece.
Reklame
Rock The Boat 2019 (Part 2) i bilder, og noen ord