Classic Rock Cruise 2019 i bilder, og noen ord

Sist helg var det Classic Rock Cruise på Stena Saga, og med det var det duka for god rock med røttene forankra noen tiår tilbake. Dette var selvfølgelig en god grunn til å hive innpå sjøsyketabletter, sette sjøbein, og la seg forføre av musikken.

Fem band sto på scena mens skuta frakta publikum tur-retur Oslo-Frederikshavn, og dette var noe så sjeldent som et tilfelle av at alle band leverte riktig gode konserter. Det ble dermed en tur med mange fine musikalske opplevelser.

Etter litt mat begynte den musikalske reisa med klassisk rock-quiz, der enmannslaget Rock And Roll Dreams måtte ta til takke med andreplass. Deretter bar det ned en etasje for å overvære turens første konsert, som Wonderworld sto for.

Etter ei kort pause returnerte den samme trioen under navnet Live Fire, og nå skulle gutta backe Uriah Heep-legenden Ken Hensley. Rock blir ikke mer klassisk enn det. Kvelden ble så avslutta med Led Zeppelin-hyllest fra Gentle Groove, og bandet leverte som typisk er en god mimrestund for fansen. Det begynte uansett å bli sent for en gammel kropp, så etter hvert hørte jeg lugaren rope.

Returen til Oslo på søndag ble en særdeles hyggelig opplevelse, der The Liza Colby Sound nok tok et samla publikum på senga, og Dream Police atter en gang leverte en sterk konsert. Med det fikk folk god valuta for pengene, og kanskje en musikalsk åpenbaring eller to.

For full rapport fra Classic Rock Cruise sjekk ut Scream Magazines mainummer.

Jan Dahle

Ken Ingwersen og Roberto Tiranti, Wonderworld.
Roberto Tiranti, Wonderworld.
Ken Ingwersen, Wonderworld.
Ken Hensley, Ken Hensley & Live Fire.
Roberto Tiranti, Ken Hensley & Live Fire.
Ken Ingwersen, Ken Hensley & Live Fire.
Ken Hensley, Ken Hensley & Live Fire.
Igor Fazlioulline, Gentle Groove.
Jan Erik Salvesen, Gentle Groove.
Simon Sigurdson, Gentle Groove.
Liza Colby, The Liza Colby Sound.
Liza Colby, The Liza Colby Sound.
Alec Morton, The Liza Colby Sound.
Liza Colby, The Liza Colby Sound.
Jay Shepard, The Liza Colby Sound.
Liza Colby, The Liza Colby Sound.
Liza Colby og Jay Shepard, The Liza Colby Sound.
Liza Colby, The Liza Colby Sound.
Odd René Andersen, Dream Police.
Rino Johannessen, Dream Police.
Trond Holter, Dream Police.
Odd René Andersen, Dream Police.
Trond Holter, Dream Police.
Rino Johannessen, Dream Police.
Reklame
Classic Rock Cruise 2019 i bilder, og noen ord