Wondersjø’n


Wonderworld
Et sted til sjøs, Classic Rock Cruise
23/3-2019

Første bandet ut på Stena Saga under vårens Classic Rock Cruise er den norskitalienske trioen Wonderworld – som under navnet Live Fire for øvrig også backer Ken Hensley senere på kvelden – og gutta skal levere en riktig solid konsert.

Med tre album på samvittigheten har Wonderworld nå mye godt stoff å velge blant når et i overkant timelangt sett skal sys sammen, og resultatet er relativt lik fordeling mellom skivene. «Stormy Night» og «Crying Out For Freedom», fra fjorårets «III», setter standarden innledningsvis.

Gitarist Ken Ingwersen driver flott gitarplukk i sistnevnte, og det spruter ellers godt av mannens gitarspill, der han evner stadig å komme opp med interessant triks på øksa. Dette gir godt liv til bandets tradisjonelle og småtunge musikk.

I front har vi så Roberto Tiranti på bass og vokal, og mannen synger i hovedsak riktig godt i kveld, til tross for at skipets gynging gir mannen et lettere grønnskjær i ansiktet. Bakerst sitter så trommis Tom Arne Fossheim og slår stødig, og er med det med på å gi ei låt som «Wonderworld» et heftig groove.

Det roes litt ned med «Forever Is A Lie» – der Ingwersen byr på en flott solo – mens «A New Life» tilfører et dynamisk uttrykk, kombinerte med tøff riffing. Låtvalget som er gjort er også godt, der «A Mountain Left To Climb» blir stående igjen som et høydepunkt. Samtidig er settet ganske variert, der det roes fint ned med «Echo Of My Thoughts».

Gutta setter punktum med den sterke «Break The Chains», og med det har Wonderworld vært den perfekte åpninga på cruiset, der godkonsertene skal vise seg å komme tett.

For full rapport fra Classic Rock Cruise sjekk ut Scream Magazines mainummer.

Jan Dahle

Reklame
Wondersjø’n