Dream Police med ny video

1. januar innleda Dream Police sitt 30-årsjubileum med å slippe «Raw In The Middle», bandets første nye låt siden «Wild World» så dagens lys i 2009. I dag har bandet også sluppet video til den ferske singelen, som for øvrig er tilgjengelig gjennom flere digitale kanaler.

Det var i 1989 gitarist Trond Holter, etter å ha hoppa av Evenrude-satsinga til Ole Evenrud, satte sammen Dream Police. Han fikk etter hvert med seg vokalist Odd René Andersen, trommis Ole Petter Hansen og bassist Rino Johannessen – les historien om den første tiden her – og siden den gang har gruppa bestått av denne kvartetten, selv om bandet har vært noe av og på.

De siste åra har konsertene med orkesteret igjen kommet litt tettere, og i forbindelse med jubileet blir det mer spilling for Dream Police. Følgende konserter er foreløpig bekrefta:

15/2 Dokka, Lavvotunet
16/2 Haugesund, Flytten
22/3 Moss, Verket Scene
23/3 Stena Saga, Classic Rock Cruise
15/6 Brumunddal, Tømmerstock
26/7 Fredrikstad, Månefestivalen

Samtidig har altså gutta sånn smått begynt å finne veien inn gjennom studiodøra, hvilket «Raw In The Middle» er første bevis på. Ole Petter forteller til Rock And Roll Dreams at Dream Police har ambisjoner å slippe et album i løpet av 2019, men at gutta ikke kan love at dette skjer. Om bandet kommer i mål med et fullt album eller ikke gjenstår altså å se, men trommisen garanterer at det uansett vil bli sluppet flere låter.

Jan Dahle

Reklame
Dream Police med ny video