OverOslo 2017 i bilder

Torsdag tok undertegnede turen til Grefsenkollen og OverOslo for første gang, og det var på alle måter en positiv opplevelse på denne andre av fire utsolgte festivaldager. Det ble holdt sju konserter i løpet av ettermiddagen og kvelden, og som ramme kan festivalen by på noe av Oslos beste utsikt.

Den positive opplevelsen begynner allerede når man går på shuttle-bussen ved Storo, for her har ikke arrangørene latt den typiske griskheten ta overhånd, og du blir dermed frakta både til og fra Grefsenkollen helt gratis. Et annet eksempel på at ikke alt handler om penger er det faktum at når du kommer inn på festivalområdet er det kort og kontant som gjelder, og altså ikke dette hersens Cashless-systemet som norske festivaler elsker å flå publikum med. I tillegg blir det for øvrig delt ut gratis vann, hvilket også er et stort pluss.

Samtidig var området så godt som fritt for køer, dette enten man skulle få seg noe å leske strupen med, eller om man skulle innom strøkassa. Når stedet også er et glimrende amfi, der alle ser, fungerer alt på området for publikum.

Konsertene til Suzanne Vega, Tre Små Kinesere og Åge Aleksandersen & Sambandet er anmeldt her på Rock And Roll Dreams, og videre spilte Kevzta, Bo Kaspers Orkester, Kool & The Gang og Björn Again. Her følger en bildeserie fra kvelden.

Jan Dahle

Suzanne Vega.
Gerry Leonard, Suzanne Vega.
Kevzta.
Tiago Mendes, Kevzta.
Nanna Coulibaly Skjold og Janina Siroiney, Kevzta.
Øyvind Eliassen, Kevzta.
Kevzta.
Bo Kasper Sundström, Bo Kaspers Orkester.
Fredrik Dahl, Bo Kaspers Orkester.
Robert Östlund og Jonne Bentlöv, Bo Kaspers Orkester.
Bo Kasper Sundström og Michael Malmgren, Bo Kaspers Orkester.
Ulf Risnes, Tre Små Kinesere.
Dag Erik Oksvold, Tre Små Kinesere.
Kjetil Sandnes, Tre Små Kinesere.
Lars Lien, Tre Små Kinesere.
Ulf Risnes, Tre Små Kinesere.
«Agnetha», Björn Again.
«Benny», Björn Again.
«Frida» og «Agnetha», Björn Again.
«Björn», Björn Again.
«Frida», Björn Again.
Åge Aleksandersen, Åge Aleksandersen & Sambandet.
Bjørn Røstad, Åge Aleksandersen & Sambandet.
Gunnar Pedersen, Åge Aleksandersen & Sambandet.
Kåre Kolve, Jens Petter Antonsen og Christian Aftret Eriksen, Åge Aleksandersen & Sambandet.
Morten Skaget, Åge Aleksandersen & Sambandet.
Publikum hygger seg med Åge Aleksandersen & Sambandet.
Skjalg Raaen, Åge Aleksandersen & Sambandet.
Terje Tranaas, Åge Aleksandersen & Sambandet.
Åge Aleksandersen, Åge Aleksandersen & Sambandet.
Reklame
OverOslo 2017 i bilder