To dager med sjørock

Michael Monroe kommer for å rocke båten.

Fredag 25. og lørdag 26. januar 2019 arrangeres Rock The Boat på Stena Saga. Dermed kan folk velge seg den turen de selv finner mest interessant, da det er ulike artister som stiller de to dagene.

Tidligere TNT-vokalist Tony Harnell og svenskene i Freak Kitchen deltar riktignok på begge turene, men ellers det et variert program innenfor klassisk rock og metal som presenteres. Tidligere Rainbow- og Deep Purple-vokalist Joe Lynn Turner topper plakaten den første kvelden, mens den finske rockelegenden Michael Monroe – med bakgrunn fra Hanoi Rocks – topper neste avgang.

Tony Harnell stiller to kvelder på Stena Saga.

De som elsker litt proga metal finner på sin side norske Circus Maximus den første kvelden, mens svenskene i Seventh Wonder – med Kamelot-sanger Tommy Karevik i front – drar til havs på lørdagen. Sistnevnte har for øvrig med seg sitt ferske «Tiara»-album i bagasjen, som fremviser bandet i bedre form enn noen gang.

Trond Holter (tidligere Wig Wam og Ole Evenrud) stiller med sitt Dracula-prosjekt bestående av blant andre Pagan’s Minds’ Nils K. Rue på vokal, mens en ellers gryende norsk metal- og rockescene kan by på Ghost Avenue, Motorfinger og The Cruel Intentions. Fra Danmark kommer Black Oak County og Lucer, mens svenskene i Scumbag Millionaire fyller skuta med sin rett i trynet rock.

Joe Lynn Turner vil by på klassisk rock.

I tillegg legger et par tributeband også ut på bøljan blå for å skape den rette feststemningen, samtidig som det er rocka drinker i baren, muligheter for å få seg litt blekk, delta i quiz og karaoke, og ruinere seg på platemesse. Det er i det hele tatt snakk om to turer der rocken på alle måter vil stå i fokus.

For mer informasjon sjekk ut Rock The Boat på Facebook.

Jan Dahle

Reklame
To dager med sjørock