Tidvis glimrende

Baby Snakes - Trond_Olsen 23-4-16
Baby Snakes
Oslo, Olsen på Bryn
23/4-2016
4

Det er med den rykende ferske «Still Alive» Baby Snakes åpner kveldens konsert, og dette er ei låt som sitter umiddelbart i øregangene. Deretter er det rett over i albummateriale som en solid «Judgement Day» og en tung og groovy «In And Out». Christian Klykken leverer bra, både som vokalist og frontmann, og det at han også spiller gitar fyller ut lydbildet.

Baby Snakes - Bernt_Olsen 23-4-16

Det er litt løs snipp denne kvelden, og det faktum at Trond Holter har en feber på minst 37,9 gjør at gitaristen til tider er litt ute, der han blant annet helt glemmer kveldens andre nye låt, «Bonebreaker». Dermed må bassist Bernt Jansen minne gitaristen på hvordan låta går. Trommis Per-Morten Bergseth bommer fullstendig på introen til Billy Idols «Rebel Yell», så her må gutta starte på nytt. Det blir altså en del slike glipp, men når Baby Snakes fungerer er det riktig så bra.

Baby Snakes - Christian_Olsen 23-4-16

Utover i settet krydres det med noen coverlåter, og Black Stone Cherrys «White Trash Millionaire» sitter bra, og det samme gjør Thin Lizzys «Cold Sweat», med Jansen på vokal. Derimot faller det helt igjennom med David Bowies «Cat People (Putting Out Fire)», som ikke fungerer i det hele tatt. Dette er da også ei låt det ikke bør køddes med, noe Bowie selv beviste da han ruinerte den med sin nyinnspilling.

Baby Snakes - Per Morten_Olsen 23-4-16

Et lite musikalsk avbrekk får publikum når Trond plukker frem en typisk Holter-instrumental i form av «Trollsang», og dette er bare et av flere tilfeller der gitaristen får sjansen til å vise hva han duger til. Med «Deadman City» og «Gunslinger» mot slutten understreker Baby Snakes også at de har solid originalmateriale å by på, og med det er bandet en god liveopplevelse, selv på en dag der det hangler noe.

Jan Dahle

Reklame
Tidvis glimrende

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..