Veldedighet med Ian Paice og venner

Diverse_Sunflower Superjam
Diverse Artister «Sunflower Superjam»
e-a-r Music
3

Ian Paice med frue har samla et solid lag når tiden er inne for 2012-versjonen av «Sunflower Superjam» i Royal Albert Hall, og dermed dukker det opp mange spennende konstellasjoner utover i konserten. Det hele åpner uansett med kveldens eneste ordinære band når The Temperance Movement sparker i gang showet, og deretter kommer legendene på rekke og rad.

Uli Jon Roth drar seg gjennom «The Sails Of Charon», før han får med seg Alfie Boe på Led Zeppelins «Rock And Roll». Gutta backes av kveldens husband, som blant andre består av Micky Moody – som gjør en god slidesolo i nevnte låt – og Nick Fyffe, som ble stående igjen da The Temperance Movement hadde gjort sitt.

Dessverre er ikke lyden all verden her, og bildeproduksjonen er heller ikke mer enn helt grei. Dermed blir ikke «Sunflower Superjam» den godopplevelsen dette burde vært. Det er likevel gode og interessante øyeblikk på DVD-en.

Mark King basser heftig i «Lessons Of Love», og Kerry Ellis er som alltid ypperlig når hun dukker opp i fellesskap med Brian May. Her gjør de «Since You’ve Been Gone», men dama kommer enda mer til sin rett i bonussporet «Born Free».

Bruce Dickinson, Brian May, John Paul Jones og Ian Paice er stjernelaget som serverer «Black Night», og sånt er morsomt. Når Alice Cooper dukker opp byr Uli Jon Roth på tøft soloarbeid i «Elected», mens Brian May rocker ut i «School’s Out».

Avslutter det hele gjør ikke overraskende «Smoke On The Water», med i hovedsak Bruce Dickinson på vokal, mens Uli, Micky, Brian, og husbandgitarist Murray Gould alle trår til med sine soloøyeblikk. Igjen er det hyggelig instrumentering, og selv om DVD-produksjonen altså kunne vært bedre er dette artig. DVD-en kommer for øvrig sammen med en CD med mesteparten av konserten.

Jan Dahle

Reklame
Veldedighet med Ian Paice og venner

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..