Greit nok


Resurrection Kings «Skygazer»
Frontiers

Resurrection Kings er blant de etter hvert mange Dio-avleggerne, og her det Craig Goldy og Vinny Appice som jobber videre, og nå er fremme ved sitt andre album. Med seg har de vokalist Chad West og tangentist og produsent Alessandro Del Vecchio, og resultatet er klassisk, melodisk hardrock.

Resurrection Kings byr på et relativt tradisjonelt lydbilde som mikser gitarer og keyboards, samtidig som også vokalist West byr på et ganske sjangertypisk uttrykk. Sånt kan vi like, og debutalbumet fra gjengen var da også ganske godt.

Når tittelsporet innleder «Skygazer» fungerer det da også greit nok, men det mangler litt på at gutta når helt opp, selv om det også er gode elementer her, slik som Del Vecchios solo. Dette er da også mye av gjennomgangsmelodien for albumet, der det blir mye nesten. Det blir aldri dårlig, men låtene klarer likevel ikke helt å stikke seg frem.

Den energiske «World’s On Fire» tilfører noe godt, men heller ikke her når gutta helt opp på melodisiden. Låtene satt i det hele tatt noe bedre på forgjengeren, men samtidig er det selvfølgelig en god del bra gitartraktering å glede seg over.

Det svinger av «Troubled Soul», som blir platas høydepunkt, og når gutta nærmer seg AOR i «Fight Against Our Pride» er det godkjent på melodisiden. Det samme er det når vi er over i den litt roligere «Angry Demons», der Goldy riffer godt. På balladesiden byr Del Vecchio på piano i «Don’t Blame Our Love», så uttrykket varieres utover på plata, hvilket også resulterer i tung riffing i «Is This The End». Alt i alt er resultatet helt greit, men heller ikke noe mer.

Jan Dahle

Reklame
Greit nok