Langs opptråkka stier


Hardline «Heart, Mind And Soul»
Frontiers

Johnny Gioeli holder Hardline gående, og besetningen er den samme som på «Life», hvilket først og fremst betyr at tangentist og produsent Alessandro Del Vecchio og gitarist Mario Percudani fortsatt er med på laget. Musikalsk er det heller ingen overraskelser på gang.

Det åpenbarer seg et godt øs når «Fuel To The Fire» settes i gang, og med det har Hardline satt en smått energisk standard innledningsvis på «Heart, Mind And Soul». Det spruter da også av Percudanis gitarer, og mannen følger på med fiffig riffing i den litt mer dynamisk oppbygde «Surrender».

Utover på albumet følger Gioeli og hans menn på med akkurat det du forventer fra Hardline, hvilket vil si melodisk hardrock. Johnnys stemme kler som kjent dette uttrykket, og med friske gitarer er mye på plass. Når låtmaterialet også fungerer bra har bandet nok en gang lagd ei skive som treffer fansen hjemme.

«If I Could I Would» og den energiske «Waiting For Your Fall» sitter bra, mens det roes litt ned med «Like That», og på den rene balladesiden gjør «Heavenly» og «Searching For Grace» seg godt. Alt dette er innenfor Hardline-formelen, og med spor som «The Curse» og «80’s Music» – med mengder med suverene gitarer – treffer bandet godt på melodisiden. Hardline løfter seg da også opp ett nivå fra «Life», når det igjen avsluttes neddempa med «We Belong».

Jan Dahle

Reklame
Langs opptråkka stier