Someone must have blessed us when he gave us those songs

Jim Steinmans musikk har vært lydsporet til utallige musikkelskeres liv, og komponisten, tekstforfatteren og produsenten var dermed også en viktig ingrediens i mange artisters karriere. En del av Jims samarbeidspartnere opp gjennom åra har da også lagt ut sine siste hilsener på sosiale medier.

Artister som Bonnie Tyler, Air Supply, Celine Dion og ikke minst Meat Loaf har alle nytt godt av Jims fenomenale låter, og alle har vist mannen en siste ære de siste dagene. Vi venter fortsatt på sistnevntes mer omfattende ord, men så langt har han lagt ut noen kortere poster på sin Facebook-side. Her følger noe av det som er posta de siste dagene.

Jan Dahle

I 1983 fikk Air Supply en hit med «Making Love Out Of Nothing At All», og gitarist Graham Russell tok til Facebook da dødsbudskapet nådde ham.
Andrew Lloyd Webber samarbeida med Jim på musikalen «Whistle Down The Wind». Dette er Andrews første post etter Steinmans død, og neste dag la han ut en video der han spiller «No Matter What» til ære for Jim.
Bonnie Tyler hadde flere hits skrevet og produsert av Jim, og her ser vi hennes siste hilsen til sin venn.
Andrew Polec spilte Strat i «Bat Out Of Hell – The Musical». Andrew valgte å sitere «Rock And Roll Dreams Come Through» i sin post.
Den første posten fra Meat Loaf.
Meat Loafs andre post.
Meats tredje post.
Jim var medprodusent på Take Thats «Never Forget» i 1994, og Gary Barlow hedrer Jim med en videohilsen.
Rory Dodd sang på mange av Jims demoer, og han har lagt ut «Vaults Of Heaven». Rory er også den mannlige stemmen på «Total Eclipse Of The Heart», og han sang to låter på Jims soloalbum, «Bad For Good».
Karla DeVito sang på «Bat Out Of Hell»-turneen, og hun ble med videre da Jim spilte inn «Bad For Good», der duoen gjorde «Dance In My Pants». Karla valgte å hedre Jim ved å poste videoen til nevnte låt.
Jim produserte «Reed ‘Em And Weep» for Barry Manilow i 1983, og Barry posta en liveversjon av låta som en siste hilsen.
Celine Dion fikk en hit med «It’s All Coming Back To Me Now», originalt fra Pandora’s Box-albumet «Original Sin».
Todd Rundgren produserte og spilte på blant andre «Bat Out Of Hell» og «Bad For Good». Han gjorde videre suveren duettvokal med Bonnie Tyler på «Loving You’s A Dirty Job But Somebody’s Gotta Do It». Todd gikk for «et bilde sier mer enn tusen ord».
Bruce Kulick spilte gitar på «Bat Out Of Hell»-turneen i 1977-78.
Larry Fast var blant Jims faste musikere gjennom store deler av åttitallet.
Ellen Foley minnes Jim med noen ord hun sang i «Paradise By The Dashboard Light».
Jim produserte Billy Squiers «Signs Of Life» i 1984, og Billy linker til en artikkel på jimsteinman.com.
Boyzones Ronan Keating posta først dette bildet, og har senere lagt ut et klipp der han synger til Andrew Lloyd Webbers «No Matter What»-video.
Alex Skolnick spilte med Over The Top og The Dream Engine i 2005 og 2006. Det planlagte albumet ble dessverre aldri ferdigstilt. Alex deler Bonnies post, i tillegg til å skrive om sitt forhold til Jim.
Danielle Steers – som spilte Zahara i «Bat Out Of Hell – The Musical», og som tidligere i år slapp albumet «The Future Ain’t What It Used To Be» – viser frem sin ferske tatovering.
Reklame
Someone must have blessed us when he gave us those songs