Fortsetter ned samme gata


The Treatment «Waiting For Good Luck»
Frontiers

Etter en håndfull plater man egentlig ikke hadde merka seg stort slo britiske The Treatment til med et riktig godt, klassisk hardrock-album da bandet i 2019 slapp «Power Crazy». Når de nå er ute med «Waiting For Good Luck» er mer av det samme i vente.

Det finnes ikke noe revolusjonerende med The Treatments musikk, som ligger godt forankra i tradisjonene rundt band som AC/DC og Krokus, men gutta får det virkelig til å svinge når de sparker i gang «Waiting For Good Luck» med de sterke «Rat Race» og «Take It Or Leave It». Vokalist Tom Rampton er passe rå og melodisk, mens gitarist Tagore Grey byr på småheftig solospill.

The Treatment er rett frem og ukomplisert, men som reklamen sier; det enkle er ofte det beste. Når låter som «Lightning In A Bottle» og «Devil In The Detail» da sitter godt skaper gutta musikk for alle som ønsker å svinge på begeret. Nå er nok «Waiting For Good Luck» uansett litt mer ujevn enn forgjengeren, men på sitt beste er dette fortsatt The Treatment på sitt ypperste.

«Vampires» er uptempo og rett i trynet, og selv om det melodimessig taper seg noe her, vinner bandet på energien. «Hold Fire» har også høyt tempo, og her fungerer det bedre. På sitt litt roligere er gutta derimot tidvis i «Tough Kid», som kombinerer det litt luftigere med god riffing. Det varieres også med den seigere og blusa «Barman», der lydbildet krydres med piano. Dette gjøres med hell.

Jan Dahle

Reklame
Fortsetter ned samme gata