Et effektivt festivalsett


Blue Öyster Cult «Live At Rock Of Ages Festival – July 30th 2016»
Frontiers

Tilbake i 2016 besøkte Blue Öyster Cult Rock Of Ages-festivalen i tyske Seebronn, og nå foreligger konserten på LP, BD og CD/DVD. Dermed er det igjen klart for klassisk rock på TV-skjermen – dette er Frontiers’ sjette DVD-utgivelse med bandet i år – og man vet godt hva man får.

Dessverre mangler den visuelle versjonen åpningssporet «This Ain’t The Summer Of Love», men den er med på CD-en og LP-en. DVD-en innledes dermed med ypperlige vokalharmonier og «Golden Age Of Leather», og som typisk er låter dette riktig så godt. Blue Öyster Cult er tross alt et solid liveband.

Visuelt blir det derimot ikke veldig spennende, hvilket det sjelden blir når et band filmes i dagslys. Dette, sammen med kun en times spilletid, gjør ikke «Live At Rock Of Ages Festival – July 30th 2016» til en helt essensiell DVD/BD-utgivelse, men for de som aldri får nok av New York-bandet snakker vi om et godt tilskudd til diskografien.

«Burnin’ For You», rock’n roll i form av «ME 262», den instrumentale «Buck’s Boogie» og en sedvanlig lang og god «Then Came The Last Days Of May» er alle på plass, og det er ingen premie for å gjette seg frem til at «Godzilla» og «(Don’t Fear) The Reaper» avslutter konserten. Dermed er settet en rimelig streit best of, og sånn sett godt egna for en festivalseanse.

Jan Dahle

Reklame
Et effektivt festivalsett