Brødrene Løvehjerte


Pride Of Lions «Lion Heart»
Frontiers

De musikalske brødrene Toby Hitchcock og Jim Peterik holder liv i sitt Pride Of Lions, og gutta er nå fremme ved det sjette studioalbumet. Det ligger selvfølgelig ingen overraskelser i det musikalske uttrykket, der duoen holder et godt grep om sin melodiske rock.

Melodiøse gitarer kombinert med tangenter gir plass til flott melodibruk når albumets tittelspor setter standarden innledningsvis, og det følges godt på med «We Play For Fire». Her kombineres gitarer med sterke melodilinjer og et ypperlig refreng. Dette er rett og slett strålende AOR, og Peterik har kommet opp med et knippe virkelig gode låter.

«Carry Me Back» sitter godt i øregangene, der uttrykket er snilt, og med tangentene i fokus leveres det solid med «Sleeping With A Memory». Mer uptempo blir det med «Good Thing Gone», som står i kontrast til balladen «Unfinished Heart». Saken er da også den at Pride Of Lions her byr på et jevnt godt og variert album, der instrumentering, vokal, og produksjon også sitter bra.

Med «Give It Away» byr duoen på litt tempo, som igjen kombineres med det fengende, der det også krydres med smakfulle gitarlinjer. En litt røffere side ved Pride Of Lions dukker opp underveis i «Rock & Roll Boom Town», og samtidig kan man konkludere med at «Lion Heart» ikke lider av den utbredte platesykdommen der kvaliteten taper seg utover på albumet. Dette betyr blant annet at en godbit som «You’re Not A Prisoner» kommer sent, før balladen «Now» avslutter ei helstøpt skive.

Jan Dahle

Reklame
Brødrene Løvehjerte