Here’s Johnny


Hardline
Et sted til sjøs, Rock The Boat
25/10-2019

Når Hardline angriper nattklubben på Stena Saga er det med den ferske «Place To Call Home», og bandet viser seg fra en energisk side. Johnny Gioeli leder troppen på glimrende vis med sin alltid suverene stemmeprakt, mens gitarist Mario Percudani riffer godt når «Takin’ Me Down» følger som ett av flere høydepunkter fra «Double Eclipse».

Nevnte album er en melodiøs klassiker, og hele sju låter hentes herfra, der en glimrende «Dr. Love» kommer tidlig i settet. En liten bolk med stoff fra bandets to siste utgivelser følger, der «Page Of Your Life» etter hvert roer det litt ned. Innimellom prater Gioeli med en viss humor, men det er uansett musikken fra 1992 som står i fokus.

Dermed blir det tid for «Life’s A Bitch», med god solo fra Percudani, mens «In The Hands Of Time» tar den noe ned, samtidig som låta utvides med litt jam, ekstra plass til en Mario-solo, og et allsangparti. Helt ned tas det når det blir pianoballade med «Take You Home», der tangentist Alessandro Del Vecchio også deler vokalen med Gioeli. Sånn sett er det god variasjon i settet, der «Everything» tilegnes nylig avdøde Eddie Money.

Så langt har alt fungert bra, men Hardline har på ingen måte nådd toppen, for «Hot Cherie» følger. Med det er det party på Stena Saga, og standarden opprettholdes med «Fever Dreams». Sistnevnte har blitt en moderne liveklassiker for bandet, og gjør seg med det veldig godt sent i settet, før «Rhythm From A Red Car» avslutter Hardlines konsert. Dermed får vi et energisk og rocka punktum på nok en god opptreden fra Johnny Gioeli og hans menn.

Jan Dahle

Reklame
Here’s Johnny