Sirkus i teltet


Circus Maximus
Tons Of Rock, Oslo, Ekebergsletta
29/6-2019

Gutta i Circus Maximus er helt på hjemmebane når de inntar The Scream Stage, der bandet åpner godt med «A Darkened Mind», før det løftes noe ekstra med «Havoc». Vokalist Michael Eriksen er flink til å få publikum med på å løfte knyttnevene samtidig som taktfaste rop stadig kan høres fra publikum i teltet utover i konserten, og da blant annet under en sterk «I Am».

En stødig rytmeseksjon, der bassist Glen Møllen også trives som blikkfang fremst på scena, gir et godt fundament, mens gitarist Mats Haugen leverer glimrende i blant andre «Loved Ones». En groovy «Game Of Life» blir et høydepunkt, der det også bys opp til allsang som sendes direkte på Facebook.

Det dynamiske i Circus Maximus’ progressive og melodiske musikk får på sin side godt spillerom i «Chivalry», som igjen gir Mats muligheten til å levere flotte gitarer, som her inkluderer svevende toner. Det hele er ypperlig gjennomført av hele bandet, hvilket inkluderer litt aggressiv vokal fra trommis Truls Haugen under en glimrende «Namaste», som setter et solid punktum for hjemmeseieren.

Jan Dahle

Reklame
Sirkus i teltet