Sørstatsrock i Sør-Sverige


Blackberry Smoke
Norje, Sweden Rock Festival
6/6-2019

Blackberry Smoke har det som skal til for å kunne levere en ypperlig time i sola, og med «Nobody Gives A Damn», «Leave A Scar» og «Workin’ For A Workin’ Man» trår kvintetten til med en høytidsstund.

Guttas trivelige sørstatsrock er som skapt for slike forhold vi opplever i Norje nå, og med Charlie Starr i front styres det hele på godt vis. Gitarist Paul Jackson deler hovedoppmerksomheten med Starr, mens «Rock And Roll Again» er så trivelig som det kan bli på sletta foran Festival Stage.

Dessverre sliter gutta litt med å opprettholde den gode standarden i andre halvdel av settet, da det blir gitt litt mer rom for jamming, og «Sleeping Dogs» – der gutta korer godt – blir litt langdryg. «Come Together» (The Beatles) er uansett et godt innslag i det mer løsslupne, og låter som «Runaway From It All» og ikke minst «One Horse Town» gjør også konsertens andre del tidvis ypperlig.

Dermed har det utvilsomt i stor grad vært hyggelig med Blackberry Smoke når bandet takker av med «Ain’t Much Left Of Me».

Jan Dahle

Reklame
Sørstatsrock i Sør-Sverige