Viderefører rocketradisjonene


The Treatment «Power Crazy»
Frontiers

The Treatment har holdt det gående noen år, men uten at undertegnede har latt seg rive med tidligere. Da «Power Crazy» ble lagt i spilleren, skjedde det derimot noe, og bandets låter grep umiddelbart tak i denne skribenten. Samtidig føles det som om dette kanskje er bandet for alle som vil savne Krokus når sveitserne nå er ute på sin siste turne.

Det er groovy og gitarbasert det som treffer deg når «Let’s Get Crazy» åpner «Power Crazy», og bandets ferske vokalist, Tom Rampton, ligger ikke langt unna Marc Storace i uttrykksformen. Samtidig er musikken akkurat så AC/DC-inspirert som også Krokus kan være. The Treatment byr altså ikke på noe revolusjonerende innen den harde rocken, men det svinger, og låtene er fengende. Trenger man da noe mer?

Tempoet øker i «Rising Power» og den energiske «Hang Them High», og det svinger godt når kvintetten dra i gang med «On The Money», og det blir enda mer groovy i gladlåta «Luck Of The Draw». Produksjonen til Airrace-gitarist Laurie Mansworth er god, der alle instrumenter kommer til sin rett. Sologitarist Tagore Grey krydrer også låtene på fint vis, mens Tao Greys riffing slår deg rett i trynet i den AC/DC-aktige «Bite Back».

Den midtempo «Waiting For The Call» skiller seg noe ut på plata, men likevel ikke mer enn at låta passer inn. Den rett i trynet «Laying It Down» dra uansett gutta inn på det kjente sporet igjen i siste del av plata, og «The Fighting Song» følger på med det groovy. I det hele tatt er «Power Crazy» en rockefest av ei plate.

Jan Dahle

Reklame
Viderefører rocketradisjonene