Sørstatsstripping


Blackberry Smoke «The Southern Ground Sessions»
Earache

Blackberry Smoke har vært i Nashville for å spille inn noen låter i akustisk tapning, og i forbindelse med den pågående europaturneen slippes opptakene på vinyl som «The Southern Ground Sessions», og som bonusspor på turneversjonen av bandets ferskeste studioplate, «Find A Light».

Kvintetten byr på seks låter, hvorav fem opprinnelig er å finne på «Find A Light». Resultatet er særdeles høy trivelighetsfaktor, der det viser seg at dette materialet virkelig fungerer i nedstrippa akustiske versjoner.

«Run Away From It All» åpner seansen, og country-vibben ligger over det hele. Dette elementet er også tydelig når Amanda Shires kommer inn for å bidra med vokal og fele på «Let Me Down Easy». Samme dame dukker også opp på en flott versjon av Tom Pettys «You Got Lucky», som blir et høydepunkt her.

Særdeles hyggelig er det også med «Best Seat In The House». Klarer du å bli i dårlig humør av dette, ja da slår du i alle fall undertegnede som gretten gammel gubbe. Gode vokalharmonier blir det når Oliver Wood svinger innom til den avsluttende «Mother Mountain», og med det er nok et trivelig spor i havn.

Jan Dahle

Reklame
Sørstatsstripping