Klassisk thrash på festningen


Exodus
Halden, Tons Of Rock
20/6-2018

Selv om Exodus skal levere et sett basert mye rundt «Bonded By Blood» velger kvintetten å åpne med ferskere materiale som «Funeral Hymn» og «Blood In Blood Out», og det fungerer. Kragen Lum fungerer også greit på Gary Holts plass mens sistnevnte er ute på en siste reis med Slayer, og Steve Souza leder an i god stil.

«Deliver Us From Evil» er første av fem retter servert fra bandets klassiske debutalbum, mens «And Then There Were None» gjør seg godt litt senere, der Lee Altus viser seg frem på sologitaren. Souza forlanger action i piten i forkant av «Deathamphetamine», og han får senere sin «wall of death».

Det er i det hele tatt godt liv blant publikum mens bandet kjører på i høyt tempo i «A Lesson In Violence», og etter hvert byr på «Bonded By Blood». «The Toxic Waltz» blir også en vinner, før en pit fra helvete åpenbarer seg når Exodus setter punktum med «Strike Of The Beast», og med det understreker at 1985 var et godt år for bandet.

Jan Dahle

Reklame
Klassisk thrash på festningen