Melodiøst i sola


Vixen
Norje, Sweden Rock Festival
8/6-2018

Forrige gang Vixen besøkte Sweden Rock Festival var det kun gitarist Jan Kuehnemund igjen fra originalbesetningen, mens det i dag er de resterende tre originalmedlemmene som inntar Rock Stage.

Jan døde i 2013, og fersk gitarist i bandet er Britt Lightning. Innledningsvis får ferskingen gitarhjelp av vokalist Janet Gardner når bandet vekker et morgentrøtt publikum med «Rev It Up» og «How Much Love».

Gardner kaster etter hvert gitaren og er ren vokalist resten av konserten, men dette er en oppgave hun sliter litt med. Trøkket i stemmen forsvinner, men Vixen skal likevel klare å skape en hyggelig time.

«Cryin'» er stadig like fin og «Love Made Me» – med god a capella-intro – holder så absolutt mål, der bandet i hovedsak gjør en god innsats. Litt nedtur er det med «I Don’t Need No Doctor», der bassist Share Ross – Pedersen ble til Ross da hun gifta seg med The Dogs D’Amours Bam Bam, og det var dagens Se & Hør-innslag – for øvrig tar vokalen.

På coverlåtsiden er det mer trivelig med en snutt «Perfect Strangers» innlagt i «I Want You To Rock Me». «Love Is A Killer» tilegnes Kuehnemund, og ikke overraskende avslutter seansen med «Edge Of A Broken Heart».

Jan Dahle

Reklame
Melodiøst i sola