Godkjent fra legendene


Uriah Heep
Norje, Sweden Rock Festival
8/6-2018

Det er organist Phil Lanzon som innleder Uriah Heeps konsert i Norje der «Gypsy» er første godbit på programmet. Når «Look At Yourself» og «Stealin'» følger er første del av settet udiskutabelt solid.

Gitarist Mick Box nyter helt tydelig det han driver med, og Bernie Shaw leder det hele i front. Så langt er alt vel, men det faller litt sammen når gutta går mer i prog-retningen med «The Magician’s Birthday». Dette blir litt langdrygt i denne settinga, samtidig som det blir helt stillestående når Box og trommis Russell Gilbrook trekker ut et soloparti i lengste laget.

Det akustiske innslaget i form av «The Wizard» er derimot hyggelig, og med «July Morning» løftes det helt opp til de innledende høyder igjen. Bernie sitter på monitoren og roer den helt ned, før det etter hvert rockes opp til det småheftige. Allsangtid blir det så med «Lady In Black», mens en kort «Easy Livin'» avslutter en konsert som har vært litt opp og ned, men mest opp.

Jan Dahle

Reklame
Godkjent fra legendene