Tilbake til Deep Purple


Glenn Hughes
Norje, Sweden Rock Festival
7/6-2018

Når Glenn Hughes annonserer at han skal by på et rent Deep Purple-sett er det bare å glede seg, og mannen skuffer da heller ikke når han og bandet sparker i gang med «Stormbringer».

Stemmemessig holder Hughes fortsatt godt, og med Søren Andersen på gitar og Jay Boe på tangenter serveres Deep Purples musikk på en god måte. Sistnevnte slipper godt til i blant andre «Sail Away» og «You Keep On Moving», mens Andersen får godt med spillerom i «Mistreated». Mellom låtene er Hughes opptatt av å spre kjærlighet, og i det hele tatt å skape en hyggelig stemning i sommersola.

Litt unødvendig er det å spille «Highway Star» og «Smoke On The Water», siden dette er låter Deep Purple selv har reist rundt med nærmest til enhver tid, men ved å putte inn en «Georgia On My Mind»-jam i sistnevnte gjenskaper Hughes uansett Deep Purples versjon fra hans egen tid i bandet. «Burn» avslutter så det hele på energisk vis, samtidig som dette er ei låt som understreker styrken i Deep Purple etter Gillan og Glover.

Jan Dahle

Reklame
Tilbake til Deep Purple