Rock’n Roll!


Rose Tattoo
Norje, Sweden Rock Festival
7/6-2018

Siden sist vi så Rose Tattoo har Angry Anderson fått nesten helt nytt mannskap rundt seg. Bandet fremstår med det som et litt Australian All Stars der The Angels’ Bob Spencer er å finne på gitar, mens i sin tid AC/DC-bassist Mark Evans også har funnet tilbake til rampelyset.

Kvintetten drar i gang med «One Of The Boys», og understreker rimelig kjapt at bandet er en del av den australske rocketradisjonen. Angry leverer fortsatt varene, og beviser at han kan føre Rose Tattoo videre uten andre originalmedlemmer.

«Assault & Battery», «Rock’n Roll Outlaw» og «Scarred For Life» er låter som rocker godt fra seg, samtidig som Anderson er i godhumør der han hele tiden adresserer publikum som brødre og søstre mens han snakker om frihet. Mannen blir nesten litt messende, men glemmer aldri rockefokuset.

Med troikaen «Astra Wally», «We Can’t Be Beaten» og «Nice Boys» understreker da også Angry og hans mannskap hvor lista for rock’n roll skal ligge.

Jan Dahle

Reklame
Rock’n Roll!