Her kommer sola

I dag har det vært tid for å innvie sommeren, hvilket betyr at man har ikledd seg shorts, t-skjorte og sandaler, funnet frem god og sommerlig musikk, og gått en tur på stien og søkt skogens ro.

Mer detaljert vil det si at turen først gikk opp forbi Romsås kirke, og ned gjennom skogen til Badedammen. Dette akkompagnert av den ultimate sommerplata, Ratts «Invasion Of Your Privacy». Det blir bare ikke mer sommer enn når disse gutta tar oss med til Californias strender.

På vei opp mot Steinbruvannet ble musikken bytta ut med TNTs «XIII», og turen gikk en kjapp sving bortom Stokkevann, før runden rundt Steinbruvannet ble fullført. Noen syke mennesker ble observert badende, mens undertegnede ikke var nærmere det kalde element enn da TNT kom frem til «Catch A Wave».

På hjemturen, opp gjennom skogen, forbi Svarttjern, og ned bakkene, var det tid for The B-52’s med «Party Mix!». Dermed var også årets første skogstur unnagjort, og denne skribenten har fulgt opp fjorårets turrapport med sitt andre Facebook-innlegg uten mål og mening.

Jan Dahle

Reklame
Her kommer sola