Mer av det vante


W.E.T. «Earthrage»
Frontiers

Det var tilbake i 2009 herrene Robert Säll (Work Of Art), Erik Mårtensson (Eclipse) og Jeff Scott Soto (Talisman) slo seg sammen i W.E.T., og trioen leverte den gang et glimrende album. Nå er gutta fremme ved studioutgivelse nummer tre, og det er selvfølgelig fortsatt melodiøs rock som gjelder.

Soundet er relativt tett og massivt, og utover på albumet leverer gutta jevnt godt, om ikke helt oppe på 2009-nivå. «Watch The Fire» er først ut, og viser godt hvor dette bærer, der gitarene dominerer, sammen med fengende melodibruk. Trommis Robban Bäck gir for øvrig også musikken et ekstra spark.

Det er god energi i det W.E.T. serverer, og «Burn» byr med det på et god driv. Med «Kings On Thunder Road» og «Dangerous» tar gutta det også ett trinn opp når det gjelder å skape catchy refrenger. Det roes for øvrig litt ned med «Elegantly Wasted», mens «Heart Is On The Line» er en ballade nede på akustisk nivå.

Med «Urgent» topper W.E.T. seg på «Earthrage», der riktig energiske partier mikses med det litt luftigere. Her gjester for øvrig Thomas Larsson med en god gitarsolo. «I Don’t Wanna Play That Game» byr på sin side på noen riktig gode AOR-vers, og er med det W.E.T. på sitt mest popa, selv om det rockes opp noe i refrenget.

Litt i samme gata befinner W.E.T. seg når «Earthrage» avsluttes med «The Never-Ending Retraceable Dream». Dermed har trioen igjen levert et bra album, helt innenfor det feltet vi vet disse gutta behersker.

Jan Dahle

Reklame
Mer av det vante