Drøbak Havneblues 2017 i bilder

Sommerbyen Drøbak har mye å by på for den jevne turist, men for de av oss som ikke er veldig «turistete» kan det også være noe å oppleve i byen med det historiske suset. For åttende gang går nemlig Drøbak Havneblues av stabelen, og med Dream Police som trekkplaster på fredag var en tur ned til sjøen plutselig obligatorisk.

Festivalen har i år utvida med to «oppvarmingsdager», der det først var country-aften med Vassendgutane på onsdag, og så ungdomskveld på torsdag. Når undertegnede tar turen på fredag er det en mer rocka kveld, som åpner med Spoonful Of Blues, før Orango og Boogie Tubes følger. Deretter er det tid for Dream Police, og avslutningsvis – etter at denne skribenten har forlatt åstedet – står Humbucker for tur.

Festivalen fortsetter på lørdag med blant andre Drøbak Blues Band og Trampled Under Foot.

Her følger en liten bildeserie fra fredagens konserter.

Jan Dahle

Spoonful Of Blues.
Eskil Aasland, Spoonful Of Blues.
Jens Haugen, Spoonful Of Blues.
Jostein Forsberg, Spoonful Of Blues.
Morten Omlid, Spoonful Of Blues.
Helge Bredeli Kanck, Orango.
Steinar Glas, Orango.
Trond Slåke, Orango.
Hans Erik Andersen, Boogie Tubes.
Morten Andresen, Boogie Tubes.
Odd René Andersen og Rino Johannessen, Dream Police.
Trond Holter, Dream Police.
Odd René Andersen, Dream Police.
Rino Johannessen, Dream Police.
Reklame
Drøbak Havneblues 2017 i bilder