Seirer, igjen


Thunder
Norje, Sweden Rock Festival
10/6-2017

Thunder har ingen planer om å leve på gammel storhet når britene inntar Festival Stage med «Wonder Days» og «The Enemy Inside», men så er da bandets siste utgivelser så sterke at også det ferskere materialet fungerer bra i en konsertsetting.

Thunder er like solid som alltid, med en fortsatt glimrende Danny Bowes i front. Luke Morley slenger om seg med gromriff, mens Ben Matthews veksler mellom å være rytmegitarist, tangentist, og en og annen gang sologitarist, som i den glimrende «Higher Ground».

«Back Street Symphony» viser at den gamle bandenergien fortsatt er tilstede, og «Don’t Wait For Me» er som alltid en nytelse. Riktignok trekkes sistnevnte litt mye ut, og det samme kan sies om «Higher Ground», så sånn sett kunne litt komprimering underveis i showet gitt plass til ei låt eller to ekstra i et kort festivalsett.

Thunder er uansett et så godt liveband at det ellers ikke er noe å sette fingeren på, og når «I Love You More Than Rock’n Roll» avslutter, har bandet seira i Norje.

Jan Dahle

Reklame
Seirer, igjen