Norsk i teltet


Artch
Norje, Sweden Rock Festival
10/6-2017

Årets norske innslag på Sweden Rock Festival er Artch, som går ekstremt høyt ut med «Another Return To Church Hill» og «Metal Life». Det er tydelig at østfoldingene mener alvor, og de kjører på videre med «Shoot To Kill» og «Loaded».

Dette er ypperlig der Eirikur Hauksson leder bandet ut i metalen, mens Cato Olsen og Geir Nilssen leverer soloer og riff, der sistnevnte virkelig viser spilleglede. «Where I Go» og «Paradox» fremviser på sin side en Jørn Jamissen som sliter litt med å henge med når det virkelig skal jobbes med basstrommene.

Samtidig begynner etter hvert problemet med den knallsterke åpnningssekvensen å gjør seg gjeldende, for Artch har rett og slett kjørt ut sitt sterkeste materiale før konserten er halvveis, og dermed opprettholdes ikke nivået. Litt mer fornuftig fordeling av låtene hadde dermed så absolutt vært på sin plass, og i tillegg blir det veldig overflødig å spille den rykende ferske «Converter».

Jan Dahle

Reklame
Norsk i teltet