Festivalens store partystund


Ratt
Norje, Sweden Rock Festival
9/6-2017

Når Ratt inntar Rock Stage er det for å levere festivalens definitive partysett, og med unntak av «Walkin’ The Dog» og «Nobody Rides For Free» er det utelukkende klassikere som står på programmet.

«Wanted Man» og «I’m Insane» åpner showet, og Warren DeMartini er gitarsjef. Han deler likevel på soloarbeidet med tidligere Quiet Riot-gitarist Carlos Cavazo, og sammen utfyller gutta hverandre godt.

Tilbake på laget er bassist Juan Croucier, og han lager show under «You Think You’re Tough», og hjelper Stephen Pearcy med vokalen i blant andre «Lack Of Communication». Det er ingen overraskelse at Pearcy selv sliter, men så har han da heller aldri – ikke en gang i bandets glansdager – vært en veldig god livevokalist.

Dette merkes blant annet under «Lovin’ You’s A Dirty Job» og «Slip Of The Lip», men samtidig er ikke problemet stort nok til å knekke godfølelsen det gir når «In Your Direction», «Dangerous But Worth The Risk», og kanonlåtene «Lay It Down» og «You’re In Love» trekkes opp av hatten.

Dette er rett og slett usedvanlig gøy, og Ratt leverer sånn festivalens morsomste konsert, der avslutninga med «Back For More» og «Round And Round» er ren kakepynt.

Jan Dahle

Reklame
Festivalens store partystund