All star-rock


The Dead Daisies
Norje, Sweden Rock Festival
9/6-2017

Sweden Rock Festivals all star-lag må utvilsomt sies å være The Dead Daisies, og bandleder David Lowy sikrer seg her og nå plass i Guinness rekordbok under kapittelet «Største statist i eget band».

Doug Aldrich regjerer på gitaren når «Long Way To Go» setter standarden innledningsvis, mens bassist Marco Mendoza og trommis Brian Tichy er stødig på rytmesiden. I front finner vi en svært behåret John Corabi, som i typisk stil leverer varene. Når det også plukkes gode låter fra The Dead Daisies’ katalog blir dette blant festivalens absolutt beste konserter.

Det er godt driv i «Last Time I Saw The Sun», «Mainline» er Motörhead-kjapp, og The Whos «Join Together» drar allsangen ut av publikum. Det blir da også noen coverlåter i settet, hvilket nok er like greit da bandets skivemateriale kanskje ikke har nådd ut til den gemene hop. «Helter Skelter» og «Highway Star» gjør seg sånn sett godt for å skape partystemning foran scena.

Jan Dahle

Reklame
All star-rock