Akustisk fare


The Defiants
Norje, Sweden Rock Festival
9/6-2017

I et knøttlite sponsortelt spiller The Defiants – bestående av Danger Dangers Bruno Ravel og Rob Marcello, og en gang i tiden Danger Danger-vokalist Paul Laine – hver dag klokka 17. Gutta selv har riktignok påpekt at dette egentlig ikke er The Defiants, men derimot noen kompiser som skal ha det gøy.

Det er da heller ikke noe The Defiants-materiale å spore i det akustiske settet, men derimot er det mye Danger Danger. «Bang Bang» er først ut, og «Feels Like Love» følger. Laine synger riktig godt, og det hele er svært løssluppent. Dette fører blant annet til at gutta prøver seg på noen publikumsønsker i form av «Rock America» og «Crazy Nights», uten videre hell.

Laines «Dorianna» sitter derimot godt, og «Monkey Business» og «Naughty Naughty» er sikkerstikk. Etter «Beat The Bullet» er det så tid for gjestevokalist Nina Söderquist og noen coverlåter i form av blant andre «Rock The Night» og «You Shook Me All Night Long», men dette blir en nedtur etter Danger Danger-settet.

Jan Dahle

Reklame
Akustisk fare