Tilbake til 1987


Doro Pesch’s Warlock
Norje, Sweden Rock Festival
8/6-2017

Med gitarist Tommy Bolan som tillegg til det ellers faste solobandet stiller den udiskutable metal-dronninga for anledningen med Doro Pesch’s Warlock, som skal feire 25-årsjubileet for Warlocks siste album, «Triumph And Agony».

Ideelt sett burde dama selvfølgelig vært ute i fjor for å feire «True As Steel», men det skjedde ikke. At det uansett ikke er noen Warlock-gjenforening er naturligvis også en liten nedtur, men musikken vi får servert i dag er det uansett lite å utsette på.

«Touch Of Evil» og herlige «I Rule The Ruins» åpner settet som skal by på hele «Triumph And Agony», om enn ikke i opprinnelig låtrekkefølge. Doro selv er stadig like evigung, og er seg selv lik på alle måter, og vokalen sitter også bra.

«East Meets West» og «Metal Tango» er opplagte vinnere, mens «Für Immer» og «Make Time For Love» er fine låter når det skal tas litt ned. Bolan, som altså er Warlock-tilskuddet i bandet, gjør en helt grei jobb, men han tilfører egentlig ingen Warlock-følelse. Dette føles rett og slett som en Doro-konsert, med ei annerledes setliste.

Når tiden er inne for «All We Are» finner riktignok Bolan veien ut på catwalken, men ellers gjør han ikke så mye ut av seg. Denne «Triumph And Agony»-finalen er uansett en sikker publikumsfavoritt, og når Pesch velger å følge på med «Earthshaker Rock» og karrierehøydepunktet «True As Steel» blir den avsluttende «Breaking The Law» bare en parentes i en god konsertopplevelse.

Jan Dahle

Reklame
Tilbake til 1987