Bombarderer med kruttsterke låter


Suicide Bombers «Suicide Idols»
Suicide Records

Etter en fullengder og et minialbum, der Suicide Bombers har levert godt, har kvartetten løfta seg det lille ekstra med «Suicide Idols». Dermed smeller Chris Damien Doll og hans menn til med ei veldig bra plate denne gangen.

Tradisjonen tro åpner «Suicide Idols» med en intro som presenterer bandet på storslagent vis, før gutta eksploderer ut av høyttalerne med «Suicide Idol». Her er Suicide Bombers så metal som kvartetten blir, og det er et herlig driv i denne ypperlige låta, mye takket være trommis Lyle Starr som tramper nesten maskinelt i vei.

Suicide Bombers’ røtter kan på mange måter sies å ligge i den tøffere delen av åttitallets Hollywood, der heftige gitarriff kombineres med fengende låter. «Ready For Tonight» byr dermed på det mer midtempo, med nettopp riff og en veldig nynnbar melodi. Et spor som «Waiting» er på sin side nærmest ren power pop.

Lazy Leather legger gode gitarsoloer gjennom hele skiva, mens bassist C. Slim setter sitt tydelige preg på «Next World War» og den uptempo «We Got Tonight». Det groover godt i den småseige «Never Gonna Change», mens det rockes solid med «Keep An Eye On You».

Med «Suicide Idols» klarer Suicide Bombers det å variere godt innenfor sitt hardrock-uttrykk, men det viktigste er uansett at bandet denne gangen har kommet opp med veldig gode låter. Når gutta da byr på dette solide drivet du finner i blant andre «Generation Kill», er Suicide Bombers virkelig i sitt ess.

For mer Suicide Bombers sjekk ut undertegnedes intervju, som kommer i Scream Magazines mainummer.

Jan Dahle

Reklame
Bombarderer med kruttsterke låter