Etter oppskrifta


Night Ranger «Don’t Let Up»
Frontiers

De melodiske rockerne i Night Ranger er ute med sitt 12. studioalbum, og gutta leverer akkurat hva du forventer fra bandet. Det vil si en del gode og fengende låter, fremført av et svært kompetent orkester.

Det er med godt driv og energi kvintetten sparker i gang «Don’t Let Up» med «Somehow Someway», og det er både catchy og rocka. Gitarene får godt spillerom, noe som er med på å gi et passe røft uttrykk. Gitarene dominerer også når «Running Out Of Time» riffes i gang, for så å krydre med melodiøst solospill. Igjen er også vokalmelodiene fengende.

Etter et par relativt hardtslående låter roes det litt ned med «Truth», med det understrekes det også at låtmaterialet på «Don’t Let Up» er litt ujevnt. Dette heldigvis uten at det noen gang blir krise, men spor som den uptempo «Say What You Want», og «Comfort Me» blir litt anonyme.

Platas tittelspor er veldig melodiøs med et midtempo preg, og dette er skiva på sitt aller ypperste om du liker det litt popa. Med slidegitar og piano byr Night Ranger på mer av det fengende i «(Won’t Be Your) Fool Again», og med gode vokalharmonier serveres den fine balladen «We Can Work It Out».

Resultatet av alt dette er et godt og variert album, som drar seg bra i land med avslutningsspora «Jamie» – med glimrende soloparti – og den delvis akustiske og neddempa «Nothing Left Of Yesterday». Ei plate for fansen.

Jan Dahle

Reklame
Etter oppskrifta