Rocker fortsatt bakgatene


Thunder «Rip It Up»
e-a-r

To år har gått siden Thunder slapp sitt glimrende comeback-album «Wonder Days», og med «Rip It Up» understreker den britiske kvintetten at det ikke var en engangsforeteelse.

Vi snakker ikke om ei låtmessig like solid skive denne gang, men Thunder svikter sjelden, og det gjør de da heller ikke nå. Soundet er umiskjennelig, der Luke Morley riffer på velkjent vis gjennom hele plata, og Danny Bowes’ stemme er den samme som alltid.

«Rip It Up» innledes med den dynamiske og melodiske «No One Gets Out Alive», før det fortsetter med det gyngende tittelsporet. Herlig og enkel riffing driver «She Likes The Cocaine» fremover, og selv om dette ikke er Thunder på sitt mest rocka blir dette et høydepunkt på plata.

Det samme blir «In Another Life» med sin lille «Black Velvet»-følelse, og tangenter fra Ben Matthews. Med kubjelle og tyngre riffing i «Shakedown» sitter også denne bra, og det er et massivt gitarøs i «The Enemy Inside». Balladene er også på plass, og «Right From The Start» er god, med fint gitarkrydder underveis.

I det hele tatt byr «Rip It Up» på alt du forventer fra Thunder, og fansen får dermed akkurat hva den ønsker seg.

Jan Dahle

Reklame
Rocker fortsatt bakgatene