Ammunition-bassist med Rush-hyllest

victor-borge_tons-of-rock-2016

Mens TNT gjør seg klar for neste års jubileumsturne, har bandets forhenværende bassist, Victor Cito Smaavik Borge, vært en tur innom studioet for å spille inn sin egenkomponerte hyllest til Rush.

cito_rush-hour

Tittelen på det 10 minutter lange eposet – som tidvis byr på tydelige Rush-referanser – er «Rush Hour», og Borge står selv for mye av instrumenteringa. Samtidig leverer Victors bedre halvdel, Bente Smaavik, som alltid glimrende vokal. Med Erik Hammerø på sologitar og Ammunitions Magnus Ulfstedt på trommer fungerer dette bra på alle plan.

Victor er for øvrig også snart plateaktuell med Ammunition, som slipper sitt andre album (det første med Borge) neste år. I mellomtiden kan «Rush Hour», som slippes i dag, sjekkes ut via de vanlige digitale kanalene.

Jan Dahle

Reklame
Ammunition-bassist med Rush-hyllest