Retro-rock på festningen

rival-sons-jay_tor-2016
Rival Sons
Halden, Tons Of Rock
23/6-2016
4

De siste åra har syttitallsbølgen slått inn over rockeverden, og blant bandene som har latt seg inspirere av nettopp det tiåret, finner vi Rival Sons som ankommer festningen med et rykende ferskt album i bagasjen.

rival-sons-scott_tor-2016

«Electric Man» og «Secret» åpner konserten, og vokalist Jay Buchanan er i riktig god form. Dermed legger han sjela i fremføringene, mens gitarist Scott Holiday drar riff og soloer. Ute på venstre side sitter Todd Ögren-Brooks og legger på tangenter, noe som fyller ut lydbildet.

rival-sons-dave_tor-2016

«Hollow Bones Pt. 1», og ikke minst «Baby Boy» viser at det nye materialet fungerer bra, mens «Where I’ve Been» tar den ned, før bandet drar seg ut i jamverdenen med «Torture». Med det er også den nødvendige løssluppenheten til stede, og Rival Sons leverer på alle måter godt, og dermed blir avslutninga «Keep On Swinging» ren glasur på kaka.

Jan Dahle

Reklame
Retro-rock på festningen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..