Tysk slagerparade

dirkschneider-udo_srf-2016
Dirkschneider
Norje, Sweden Rock Festival
11/6-2016
5

Er man ute etter metal-klassikere finner man ikke flere enn om man oppsøker Dirkschneider på Festival Stage. Her skal Udo og hans mannskap i halvannen time fremføre det ypperste av tysk metal, der setlista kun består av Accept-materiale.

dirkschneider-kasperi_srf-2016

Det betyr blant annet udødelig låter som «Living For Tonite», «London Leatherboys», «Breaker» og «Restless And Wild», og hovedpersonen er slik han alltid har vært, med sin raspende stemme.

dirkschneider-fitty_srf-2016

Bandet som backer ham er godt, om ikke like sterkt som hans forrige solobesetning. Sparker fra seg gjør gutta uansett fra åpninga med «Starlight» til den avsluttende «Burning», og innimellom toppes det hele med gromriffer’n «Princess Of The Dawn», «Son Of A Bitch», den undervurderte «Midnight Highway», og «Screaming For A Love-Bite».

dirkschneider-andrey_srf-2016

Vi snakker om en av metalens sterkeste låtkataloger, og da kan vi til nød leve med en meningsløs solo fra gitarist Andrey Smirnov i forbindelse med «Metal Heart». At «Balls To The Wall» igjen drar frem allsangen på gressletta er ingen overraskelse, og om Udo virkelig mener alvor, og ikke skal gjøre dette materialet mer, setter han med denne turnéen i så fall et verdig punktum for sin Accept-historie.

Jan Dahle

Reklame
Tysk slagerparade

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..