Et skandinavisk farvel

twisted-sister_srf-2016
Twisted Sister
Norje, Sweden Rock Festival
10/6-2016
5

I 2003 gjenoppsto Twisted Sister med en begredelig konsert på Sweden Rock Festival, men siden den gang har bandet nærmest vært ufeilbarlig. Når kvintetten nå inntar den svenske jord for siste gang er det atter en gang for å påpeke at opptredenen for 13 år siden var unntaket.

twisted-sister-dee_srf-2016

Dee Snider er i storform i kveld, selv om han etter hvert må varme seg med en kopp kaffe, og i kveldskulda gjør det seg for øvrig godt for både band og publikum med varmende flammehav under «Burn In Hell». Mye er ved det vante, og «What You Don’t Know (Sure Can Hurt You)» og «The Kids Are Back» er som forventa i åpningssekvensen.

twisted-sister-eddie_srf-2016

Bandet gir alt, og Mike Portnoy holder seg respektfullt nært det opprinnelige på sin plass for avdøde A.J. Pero. Gledelig er det med «Destroyer», «Like A Knife In The Back» og «Tear It Loose», som går på kanten av det opplagte, og et høydepunkt blir «I Am (I’m Me)». Også «Under The Blade» er en evig vinner, men litt mer overflødig blir det med «It’s Only Rock’n Roll (But I Like It)».

twisted-sister-mark_srf-2016

Settet er uansett i hovedsak veldig godt, og det hele er ypperlig gjennomført av bandet. Snider skravler i vei, og underholder som bare han kan, og dermed ender Twisted Sister igjen opp som en festivalvinner når «S.M.F.» toner ut, og fyrverkeriet som markerer Sweden Rock Festivals 25. utgave fyker til himmels.

twisted-sister-jj_srf-2016

Jan Dahle

Reklame
Et skandinavisk farvel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..