Thrash-leveranse

slayer-tom_srf-2016
Slayer
Norje, Sweden Rock Festival
9/6-2016
4

Det er thrash-aften på Sweden Rock Festival, og først ut er Slayer som skal slå hardt fra seg på Festival Stage. «Repentless» er en solid åpning, og når kvartetten pøser på videre med «Disciple» og «Die By The Sword» understreker de hvem som er tøffest i klassa.

slayer-kerry_srf-2016

Samtidig er Tom Araya som alltid i perlehumør, og gliset sitter løst i skjegget. Bandet kaster heller ikke bort tiden og rekker å dra seg gjennom 18 låter, uten dødtid. Dermed er det duka for klassikere som «War Ensemble», «Mandatory Suicide» og «Seasons In The Abyss», men innimellom er det også plass til ferskere materiale som «You Against You», «Hate Worldwide» og «Pride In Prejudice», som står seg godt blant klassikerne.

slayer-gary_srf-2016

Alt er egentlig ved sitt vante når det gjelder Slayer, og mot slutten kommer «hitpakka» blant annet bestående av «Raining Blood» og «South Of Heaven». Dermed har gutta levert akkurat som forventa, så hvem kan vel klage?

Jan Dahle

Reklame
Thrash-leveranse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..