Mustaines menn på det ujevne

megadeth-dave_srf-2016
Megadeth
Norje, Sweden Rock Festival
9/6-2016
3

På Lemmy Stage legger Megadeth lista på rekordnivå når bandet sparker i gang med troikaen «Hangar 18», «Wake Up Dead» og «In My Darkest Hour». Med en slik åpning må det bare ende med riv, og utover i konserten blir det litt opp og ned.

megadeth-david_srf-2016

«She-Wolf» er ei låt som aldri har forsvart sin plass i settet, og stoffet fra «Dystopia» når ikke helt opp, selv om «Post American World» fungerer bra. Bra fungerer også dagens besetning, der Kiko Loureiro gjør godt soloarbeid på scenas høyre side.

megadeth-kiko_srf-2016

I front er Dave Mustaine i godkjent form, og dermed løftes det hele opp igjen på det nevnte rekordnivået når «Symphony Of Destruction», «Peace Sells» og «Holy Wars… The Punishment Due» avslutter settet. På sitt beste har Megadeth med det vært glimrende, men konsertens midtparti ble litt langdrygt.

Jan Dahle

Reklame
Mustaines menn på det ujevne

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..