Middelmådig

Artch_Sandvika, Musikkflekken 20-2-16
Artch
Sandvika, Musikkflekken
20/2-2016
3

I forbindelse med fjorårets Tons Of Rock gjenoppsto Artch, og i løpet av 2016 er det planlagt noen få konserter. Den første av disse finner sted i Sandvika, men kveldens opptreden skal bli en noe blanda opplevelse.

Det åpner låtmessig særdeles sterkt med tre låter fra «Another Return» i form av «The Promised Land», «Metal Life» og «Shoot To Kill», og som alltid er det veldig gøy å se bandet. Det hangler likevel noe, og blant annet er ikke trommis Jørn Jamissen like heldig med alle overgangene. I front er Eirikur Hauksson, og han holder seg til en uhøytidelig stil i mellomsnakket, samtidig som han synger bra.

Først ut av «For The Sake Of Mankind»-materialet er «To Whom It May Concern», før det skal svinge brukbart av «Loaded», der gutta på scena gynger synkront med. «Where I Go» roer det ned, før rusket i forgasseren skal få maskineriet til å fuske seriøst i «Titanic». Her henger ikke bandet sammen i det hele tatt, og «Jezebel» skal også falle fra hverandre. Bedre enn dette forventer vi av Artch.

Artch_Sandvika, Musikkflekken 20-2-16 (2)

En medley bestående av «Black Sabbath» og «Children Of The Grave» fungerer bra, og spesielt førstnevnte gjør seg godt. Med det har Artch også tilført et nytt element til showet, og samtidig opprettholdt tradisjonen med å spille noe fra sine forbilder.

Avslutninga med «Burn Down The Bridges» og «Another Return To Church Hill» er en ren publikumstilfredsstiller, og sistnevnte blir et av kveldens høydepunkter. Avslutningsvis synges «Happy Birthday» til gitarist Cato Olsen, som er 13 minutter unna å kunne begynne feiringa. Med det er det altså over, og Artch har vist at det bør øves en del før turen går til Keep It True i april.

Jan Dahle

Reklame
Middelmådig

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..