Et fenomenalt band

Extreme_SRF 2015 - Gary
Extreme
Norje, Sweden Rock Festival
6/6-2015
5

Alt for lang tid har gått siden Extreme befant seg på vår kant av verden, men når bandet endelig inntar Sweden Rock Festival er kvartetten her for å overbevise. «Decadent Dance» og «Li’l Jack Horny» åpner noe som skal vise seg å bli en glimrende konsert.

Bandet oser av energi, og Gary Cherone er høyt og lavt, akkurat slik vi husker ham fra snart et kvart århundre tilbake. Nuno Bettencourt slenger ut riff og soloer heftigere enn noen annen, og bandets vokalharmonier er fortsatt som utført av de beste korgutter.

Extreme_SRF 2015 - Pat

«Rest In Peace», «It (‘s A Monster)» og «Kid Ego» kommer på rekke, og når det spruter slik som det gjør av bandet er dette virkelig verdt en tur til Sør-Sverige. Det skal riktignok sies at den akustiske instrumentalen «Midnight Express» med påfølgende «More Than Words» blir litt nedtur etter energiutblåsninga tidligere i konserten, men gutta må vel hvile litt, samtidig som publikum skal tilfredsstilles med en av tidenes leirbållåter.

«Cupid’s Dead» byr på et heftig instrumentalparti, og krydres med en snutt fra «Jesus Christ Superstar», mens «Take Us Alive» utvides med en smakebit av Elvis Presleys «That’s All Right». «He-Man Woman Hater» følger en elektrisk solo fra Bettencourt, mens «Hole Hearted» viser seg som et glimrende akustisk avbrekk sent i konserten.

Extreme_SRF 2015 - Nuno

Her følger bandet også på med litt «Crazy Little Thing Called Love». Avslutningsvis toppes begivenheten selvfølgelig med «Get The Funk Out», og med det har Extreme overbevist seriøst.

Jan Dahle

Et fenomenalt band

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..