En festivalvinner

Toto_SRF 2015 - Luke
Toto
Norje, Sweden Rock Festival
4/6-2015
5

Forventningene er store når Toto inntar hovedscena på Sweden Rock Festival, og disse amerikanerne skal ikke feile denne gangen heller. Den ferske «Running Out Of Time» setter en høy standard, men bandet makter deretter å løfte det enda mer med «I’ll Supply The Love» og «Never Enough».

Nok en gang er det bare å ta av seg hatten for dette orkesteret, som for anledningen er utvida med glimrende perkusjon fra ingen ringere enn selveste Lenny Castro. Jenny Douglas er også tilbake på bakgrunnsvokal, og tidvis hovedvokal på «Hold The Line», som kommer overraskende tidlig.

Toto_SRF 2015 - Joseph

«Stranger In Town» er et veldig gledelig gjenhør, der David Paich tar mikrofonen og kommer frem på scenekanten. Joseph Williams har på sin side for lengst vist at han igjen har gjort seg fortjent til plassen som bandets hovedvokalist, og det er dermed bare å nyte en glimrende «Pamela», som også byr på litt jamming.

Hyggelig er det også å se originalbassist David Hungate, selv om han ikke ser veldig pigg ut der han står bakerst på scena med bassen på et stativ. Spille kan han uansett, og bidrar dermed til briljeringa bandet er kjent for. Når «Rosanna» og «Africa» avslutter settet koker det blant publikum, og Toto blir stående igjen som festivalvinneren.

Jan Dahle

Reklame
En festivalvinner

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..