Evigvarende torden

Thunder_Wonder Days
Thunder «Wonder Days»
e-a-r
5

Thunder nekter å dø, og sju år etter forrige studioplate returnerer bandet med «Wonder Days». Det betyr bortimot 50 minutter med rock inspirert av den britiske tradisjonen, og det låter umiskjennelig Thunder fra Luke Morleys første anslag på gitaren i det åpnende tittelsporet.

Tankene dras tilbake til «Backstreet Symphony», og låtmaterialet er av typen som vokser for hver gjennomlytting. Det legges inn litt piano, mens Danny Bowes beviser at stemmen fortsatt er der.

Det gode Thunder-drivet viser seg i «The Thing I Want», og nå er også den riktig fengende melodibruken på plass. Det obligatoriske akustiske sporet dukker opp allerede som tredje låt, «The Rain», men det låter litt annerledes grunnet bruken av mandolin.

Det er uansett udiskutabelt veldig Thunder det vi hører, og man nyter en midtempo rocker som «Black Water», den ultramelodiske «Resurrection Day», og balladen «Broken».

Den litt røffere rockeren «The Prophet» låner litt fra Hearts «Barracuda», mens «When The Music Played» er en groovy sak som med sin typiske Morley-riffing garantert vil treffe bandets fans. Gutta avslutter litt annerledes, med ren rock’n roll, i form av «I Love The Weekend». Dermed har Thunder levert ei riktig god skive i «Wonder Days».

Jan Dahle

Reklame
Evigvarende torden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..