Hvordan snyte fansen

The Gaslight Anthem_Live In London
The Gaslight Anthem «Live In London»
Mercury
1

New Jerseys The Gaslight Anthem er et trivelig rockeband, med et knippe gode låter i koffertene når kvartetten legger ut på turne. Det hjelper uansett lite når det her fremvises legendarisk lavmål i DVD-produksjon.

The Gaslight Anthem er fanga opp på Troxy i London i fjor vår, og det utgitte resultatet er på alle måter under enhver kritikk. Av til sammen 27 låter spilt over to kvelder er det hele redigert ned til 10, med en spilletid på kun 41 minutter. Dermed har vel The Gaslight Anthem klart kunststykket å gi ut historiens bortimot korteste DVD, for noe bonusmateriale har de ikke tatt seg bryet med å produsere.

Bildemessig er dette greit nok, men det er kun ett lydspor, og da snakker vi om et stereospor som er så elendig komprimert at lyden bortimot forsvinner, for så plutselig å skytes ut i rommet for fulle mugger. Det er rett og slett utrolig at noe sånt har sluppet igjennom kvalitetskontrollen.

Da hjelper det egentlig lite at gutta gjør en god jobb, og at «The ’59 Sound», «Handwritten», «Great Expectations» og «Mulholland Drive» er gode låter, for du ønsker rett og slett ikke å bruke penger på denne begredelige utgivelsen.

Jan Dahle

Reklame
Hvordan snyte fansen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..