Rock på det litt ujevne


Stone Street Brokers «I’m Your Man»
Grip Records

Stone Street Brokers har base i Vestfold, og det hele må sies å være vokalist, gitarist og låtskriver Trond Sannes hjertebarn. I studioet har han fått med blant annet medlemmer fra Backstreet Girls, og resultatet er ganske så rett frem rock på «I’m Your Man».

Det er et passe hardt sound som slår mot deg når «Get A Grip» innleder «I’m Your Man», der trommis Frank Albin Tostrup jobber relativt hardt, mens Petter Baarli trakterer sologitaren, slik han gjør utover på plata. Låtmessig er dette helt greit, men det blir bedre når det satses mer på et gyngende groove i den påfølgende «Hard Workin’ Man».

Stone Street Brokers byr videre på energi i både «Your Love Is My Drug» og «Piece By Piece», men det mangler likevel noe på låtsiden, samtidig som Sannes vokal nok til tider setter sine begrensninger på det hele. Det fungerer likevel når det svinger i god Backstreet Girls-ånd i «Men In Uniform», og den litt hardtslående «Fall» gjør seg ganske godt.

Det er også variasjon å spore på «I’m Your Man», og «Mary» leker med country på en måte som drar tankene i retning av The Rolling Stones, der det også blir rom for Nicky Georgievs piano. Dette blir et riktig trivelig spor, mye fordi det her er bedre melodibruk enn på mye av plata ellers.

Også balladen «Words Of Yesterday» skiller seg med hell ut. Ofte består likevel «I’m Your Man» av låter som sliter med å gripe skikkelig tak, og med det blir albumet litt ujevnt, der det avslutter greit med den beskrivende «Just Wanna Rock And Roll».

Jan Dahle

Reklame
Rock på det litt ujevne