Bare en dag på jobben

europe-joey-john-n_tor-2016
Europe
Halden, Tons Of Rock
25/6-2016
3

Når svenskene igjen vil innta festningen i Halden er det Europe som denne gang står for invasjonen, og kvintetten skal by på en redigert versjon av settet vi fikk på Rockefeller sist høst. Sånn sett byr ikke bandet på noen overraskelser for oss som er oppdatert på dagens Europe, men samtidig er det nok en del rene nostalgikere blant publikum som får noe annet enn de ønsker seg.

Gutta åpner med tittelsporet, «War Of Kings», og «Hole In My Pocket» fra fjorårets utgivelse. Overraskende tidlig kommer så «Rock The Night», og dermed er publikum mer med, og Joey Tempest kan lede sletta ut i allsangen.

europe-john-l_tor-2016

«Scream Of Anger» og «Last Look At Eden» opprettholder standarden, men så skal det bli tyngre for Europe. Låtvalget blir rett og slett litt feil her og nå, og resultatet blir at det går litt trått med blant andre «Firebox», «Nothin’ To Ya» og «The Beast».

europe-joey_tor-2016

Her skulle nok orkesteret ha plukka frem noen flere klassikere, for straks bandet er over i «Superstitious» våkner publikum igjen. Det fungerer også med «Ready Or Not», og tidvis glimter John Norum til, men i hovedsak gir nok konserten et inntrykk av at dette bare er nok en dag på jobben.

europe-john-n_tor-2016

Det kan uansett ikke feiles med «The Final Countdown» som avslutning, men alt i alt har vi sett Europe betydelig bedre enn i dag, selv om vi ikke snakker om en konsert som har vært krise.

Jan Dahle

Bare en dag på jobben

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..