Tradisjoner videreføres

Koritni_Night Goes On For Days
Koritni «Night Goes On For Days»
e-a-r
5

Koritni er en kvintett fra Sydney som graver i rockens røtter, og har med det kommet opp med ei riktig god skive. «Horns Up» åpner albumet, og umiddelbart byr gutta på et godt driv, og melodibruken sitter godt.

«Try To Live (A Little Bit)» fremviser et sound der også den akustiske gitaren får plass i et rockeuttrykk, mens låter som «Carousel», «Woman In Love» og «Little Man» domineres helt av nettopp akustiske gitarer.

«Rock’n Roll Ain’t No Crime» tilfører AC/DC-inspirasjoner, samtidig som det er et heftig driv over låta. Dette er energisk rock. Energien opprettholdes i den kjappere «Seal The Deal», men Koritni byr uansett på ei variert skive.

«Breakdown» er midtempo rock, mens «Water To Life» innledes av «The Mississippi Delta», og låter deretter med sine blues-inspirasjoner. En streit og god rocker i form av «Waking Up The Neighbours» avslutter «Night Goes On For Days», og dermed er også det gode drivet tilbake for å sette punktum for ei sterk skive.

Jan Dahle

Tradisjoner videreføres

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..